Indul a 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve program körútja | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Ugrás a tartalomra

facebookinstagram

Jelenlegi hely

Indul a 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve program körútja

A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve program keretében tavasszal Kárpát-medencei körútra indulunk, nyolc helyszínre látogatunk el a Kárpát-medencében.

A körút rendezvényeinek keretében a Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Egyesület családi nagyvállalatainak képviselőivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők délelőtt, a délután folyamán pedig a családi vállalkozások sikeres működéséhez szükséges eszközöket gondolhatják végig a résztvevők tapasztalt családi nagyvállalatok segítségével workshop keretében. A Kárpát-medencei körút első rendezvénye 2017. március 22-én Szabadkán lesz. A rendezvény időtartama délelőtt 09:00 órától 12:00 óráig, délután pedig 13:30-tól 15:00 óráig tart. A rendezvények ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, mivel a férőhelyek száma korlátozott. A pontos helyszínt és a programot hamarosan közzétesszük. Addig is várjuk az alábbi űrlap kitöltésével a vajdasági rendezvényre a regisztrációkat!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAiR-iUeUKWrAS8qCV7NuhFiEpzOFpGExa2e6cQN_PHuQrWA/viewform?c=0&w=1

Forrás: http://vallalkozokeve.kormany.hu