Nagybecskereken 17 újszülött kapta meg az Első könyvem című kiadványt | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Skip to main content

facebookinstagram

You are here

Nagybecskereken 17 újszülött kapta meg az Első könyvem című kiadványt

A Gólyahír program keretében ma Nagybecskereken 17 csecsemőt ajándékoztak meg az Első könyvem című kiadvánnyal, amely a budapesti Rákóczi Szövetség és a Magyar Nemzeti Tanács újszülötteket megszólító programja.
A nagybecskereki Petőfi MME-ben megtartott összejövetelen már néhány kisbaba is jelen volt, így gőgicsélés, egy icipici sírás is hallható volt.
Vidrács Krisztina, az MNT tagja köszöntötte az egybegyűlteket, aki hangsúlyozta a program fontosságát, hogy a szülők is átérezzék általa a törődést az anyaország, a Rákóczi Szövetség, illetve az MNT részéről.
Mészáros Róbert, a VMSZ nagybecskereki irodájának vezetője is részt vállalt a szülők megkeresésében, ami eléggé körülményesen alakult, így arra kérik az érintetteket, akiket megillet az Első könyvem kiadvány, hogy munkanaponként, 8 és 12 óra között jelentkezhetnek, kivétel a szerda, amikor délután 17 és 21 óra között hívhatják az 511-067-es telefonszámot. Ez azért fontos, hogy minden magyar újszülötthöz eljusson az ajándék, ami babanapló, illetve annál még tartalmasabb kiadvány.

Forrás: www.vajma.info

Fotó: Kónya-Kovács Otília