Indul a Magyar Nemzeti Tanács egyetemi felvételi felkészítő képzése | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Skip to main content

facebookinstagram

You are here

Indul a Magyar Nemzeti Tanács egyetemi felvételi felkészítő képzése

A Magyar Nemzeti Tanács egyetemi felvételi felkészítőt szervez leendő egyetemi hallgatók részére 2021. február 13-a és június 30-a között 13 tantárgyból: magyar nyelv és irodalomból, német nyelvből, angol nyelvből, szociológiából, pszichológiából, történelemből, földrajzból, biológiából, matematikából, fizikából, kémiából, közgazdaságtanból, valamint számitástechnika és informatikából.

A diákok február 8-áig a breki.mnt.org.rs honlapcímen regisztálhatnak. A járványhelyzet miatt a felkészítés egyelőre csak online módon valósul meg ZOOM, Google Classroom és Google Meet felületeken.

Az online megnyitóra 2021. február 13-án, 9 órakor kerül sor. A többi foglalkozás időpontja: február 13-a és 27-e, március 13-a és 27-e, április10-e és 24-e, május 15-e és 23-a, valamint június 5-e és 19-e.

A képzés ingyenes.

Érdeklődni a Magyar Nemzeti Tanács hivatalában a 024/524-534-es telefonszámon lehet.

A program Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatásával, valamint a Bethlen Gábor Alap közreműködésével valósul meg.