Az eredmények azt mutatják, hogy jól működik az MNT felvételi felkészítője | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Skip to main content

facebookinstagram

You are here

Az eredmények azt mutatják, hogy jól működik az MNT felvételi felkészítője

Ingyenes egyetemi felvételi előkészítő tanfolyamot szervezett az idei évben is a Magyar Nemzeti Tanács. A tanulók 13 tantárgy közül választhattak.

Az előadások célja, hogy az érettségizőket minél jobban felkészítse a szerbiai egyetemek felvételi vizsgáira. Jerasz Anikó, az MNT végrehajtó Bizottságának elnöke a Közügyek vendégeként nyilatkozott a felvételi felkészítőről.

Jerasz Anikó, elnök, Végrehajtó Bizottság, MNT: „Most már nagyon profinak nevezhető előadóink vannak a programon belül. Ezek a tanárok évek óta követik a felvételi vizsgán a teszteket, feladatsorokat. Pontosan tudják, hogy egy egyetemre, főiskolára hogyan lehet bejutni, mi a kritérium, mennyit kell a tanulónak teljesítenie, hogy biztos sikeres felvételit tudjon írni. Ezekre a tanárokra évek óta számítunk is, nagyon jó teljesítményt mutatnak, a tanulók visszajelzései, az eredmények is azt bizonyítják, hogy jó munkát végeznek”.

Forrás: Pannon RTV, 2021. május 20.