A Magyar Nemzeti Tanács pályázati felhívásai | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Skip to main content

facebookinstagram

You are here

A Magyar Nemzeti Tanács pályázati felhívásai

A Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottsága ma, február 26-án hat pályázati felhívást tesz közzé művelődési, civilszervezeti, oktatási és tájékoztatási projektumok támogatására.

A Végrehajtó Bizottság által megjelentetett pályázati felhívások a következők:

 1. A Magyar Nemzeti Tanács 2024. évi általános pályázata művelődési-kulturális egyesületek részére.
   
 2. A Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű rendezvények megszervezésére vonatkozó 2024. évi kulturális pályázata.
   
 3. A Magyar Nemzeti Tanács nem kulturális tevékenységet folytató civil szervezetekre vonatkozó 2024. évi pályázata.
   
 4. A Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézmények részére kiírt, 2024. évi oktatási pályázata.
   
 5. A Magyar Nemzeti Tanács nem kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézmények részére kiírt 2024. évi oktatási pályázata.
   
 6. A Magyar Nemzeti Tanács 2024. évi tájékoztatási pályázata kistérségi médiumok részére.

A pályázatok formája nyílt, vissza nem térítendő, elő- és utófinanszírozásra egyaránt felhasználható. Benyújtási határidő: 2024. április 2., 14 óra.

A kiíró felhívja a figyelmet a pályázatok megvalósulási paramétereire is, miszerint a megvalósítási időszak mindegyik pályázat esetében 2024. január 1-jétől december 27-ig tart, az elszámolási határidő pedig a támogatott program/projektum megvalósítását követő 30 nap, de legkésőbb 2024. december 30-áig tart. Fontos hogy a szervezetek, intézmények pályázati felhívásonként egy pályázatot nyújthatnak be.

Pályázni a Magyar Nemzeti Tanács hivatalos honlapjának online pályázati rendszerén keresztül, kizárólag magyar nyelven lehet. Ha a pályázó még nem került a rendszer nyilvántartásába, akkor regisztrálnia kell a http://www.mnt.org.rs/regisztracio címen.

Az online rendszerben kitöltött pályázati űrlapot ki kell nyomtatni, majd postai úton elküldeni a Magyar Nemzeti Tanács címére (24000 Szabadka, Fasizmus áldozatainak tere 9.).

A Magyar Nemzeti Tanács sajtószolgálata