Regisztráció | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Skip to main content

facebookinstagram

You are here

Regisztráció

Útmutató a regisztrációhoz

A Magyar Nemzeti Tanács által meghirdetett oktatási, kulturális, tájékoztatási vagy civil pályázatokra a Tanács online pályázati rendszerébe történő regisztrációt követően tudnak jelentkezni. A regisztráció és a pályázat benyújtásának folyamata a következő:

 1. Amennyiben az Önök szervezete megfelel az oktatási, kulturális, tájékoztatási vagy civil pályázati felhívásban megfogalmazott feltételeknek, a következő linkre kattintva regisztrálhat az online pályázati rendszerünkbe: http://www.mnt.org.rs/regisztracio
   
 2. A regisztrációs felületen a szervezet elnezevésű mezőbe kattintva kezdje el begépelni a pályázó szervezet nevét magyar nyelven, és a megjelenő szervezetek listájából válassza ki a megfelelőt.
   
 3. Amennyiben a listán nem szerepel a szervezete neve, a további sikeres regisztrációhoz vegye fel a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalával a kapcsolatot.
   
 4. Vigye be a szervezet hivatalos e-mail címét.
   
 5. A jelszó megadását és megerősítését követően (a jelszót Önöknek kell meghatározni), kattintson az új fiók létrehozása gombra.
   
 6. A regisztrációt követően a képernyőn megjelenő elektronikus postacímre küldünk Önöknek egy aktivációs linket, melyre kattintva aktiválhatják az egyesület pályázati fiókját.
   
 7. Az aktivációt és a bejelentkezést követően az elektronikus pályázati űrlap kitöltésével pályázhatnak.
   

Amennyiben elakadnak a regisztráció, illetve a belépés során, vagy kérdésük van, kérjük vegyék fel a kapcsolatot a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalával a 024/524-534-es telefonszámon, vagy a palyazatok@mnt.org.rs e-mail címen.