Bognár Beáta | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Ugrás a tartalomra

facebookinstagram

Jelenlegi hely

Bognár Beáta

1970-ben született Szabadkán. 1991-ben a szabadkai Pedagógiai Akadémián osztálytanítói, majd 2003-ban az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karán Szabadkán osztálytanító tanári oklevelet szerzett.
1992-től 2016-ig a tanügyben dolgozott osztálytanítóként. 2017 óta a szabadkai Majsai Úti Általános Iskola igazgatója. Intézményvezetőként nagy hangsúlyt fektetett a színvonalas oktatásra, melynek érdekében munkatársaival számos továbbképzésen vett részt, valamint folyamatosan biztosította a tanításhoz szükséges oktatási eszközöket. Annak érdekében, hogy tanulóik a képességeiknek megfelelően tudjanak fejlődni, kollégáival nagy hangsúlyt fektetett a tehetségek kibontakoztatására és a felzárkóztatásra. A biztonságos munkakörülmények megteremtése érdekében folyamatos az iskolaépület felújítása, korszerűsítése.
Fontosnak tartja az intézmény nyitottságát a közösség felé, melynek érdekében szoros az együttműködés a városi intézményekkel, a helyi közösséggel és a szülőkkel, akiknek köszönhetően számos közösségépítő rendezvényt, jótékonysági akciót szerveztek. Hozzájárult a Magyar Nemzeti Tanács által szervezett oktatási jellegű programok eredményes és hatékony megvalósításához.
2003 óta a Vajdasági Magyar Szövetség tagja.

Oktatási Bizottság
Tanács
Magyar Összefogás