Jelenlegi hely

Belépés

Útmutató a regisztrációhoz

A Magyar Nemzeti Tanács által meghirdetett általános iskolai közoktatási intézmények részére kiírt 2017. évi oktatási pályázatra azok az általános iskolák és alapfokú zeneiskolák pályázhatnak, akik szerepelnek az MNT által meghatározott kiemelt és nem kiemelt jelentőségű oktatási intézmények adatbázisában. A pályázás folyamata a következő:

  1. Amennyiben az Önök intézménye megfelel a pályázati felhívásban megfogalmazott feltételeknek, a következő linkre kattintva regisztrálhat az online pályázati rendszerben: http://www.mnt.org.rs/regisztracio
  2. A regisztrációs felületen a szervezet elnezevésű mezőbe kattintva kezdje el begépelni a pályázó oktatási intézmény nevét magyar nyelven, és a megjelenő intézmények listájából válassza ki a megfelelőt.
  3. jelszó megadását és megerősítését követően (a jelszót Önöknek kell meghatározni), kattintson az új fiók létrehozása gombra.
  4. A regisztrációt követően a képernyőn megjelenő elektronikus postacímre a rendszer küld Önöknek egy linket, melyre kattintva aktiválhatják az intézmény pályázati fiókját.
  5. Az aktivációt és a bejelentkezést követően az elektronikus pályázati űrlap kitöltésével pályázhatnak.

Amennyiben elakadnak a regisztráció, illetve a belépés során, vagy kérdésük van, kérjük vegyék fel a kapcsolatot a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalával a 024/524-534-es telefonszámon.