Az eredmények azt mutatják, hogy jól működik az MNT felvételi felkészítője | Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapja Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Az eredmények azt mutatják, hogy jól működik az MNT felvételi felkészítője

Ingyenes egyetemi felvételi előkészítő tanfolyamot szervezett az idei évben is a Magyar Nemzeti Tanács. A tanulók 13 tantárgy közül választhattak.

Az előadások célja, hogy az érettségizőket minél jobban felkészítse a szerbiai egyetemek felvételi vizsgáira. Jerasz Anikó, az MNT végrehajtó Bizottságának elnöke a Közügyek vendégeként nyilatkozott a felvételi felkészítőről.

Jerasz Anikó, elnök, Végrehajtó Bizottság, MNT: „Most már nagyon profinak nevezhető előadóink vannak a programon belül. Ezek a tanárok évek óta követik a felvételi vizsgán a teszteket, feladatsorokat. Pontosan tudják, hogy egy egyetemre, főiskolára hogyan lehet bejutni, mi a kritérium, mennyit kell a tanulónak teljesítenie, hogy biztos sikeres felvételit tudjon írni. Ezekre a tanárokra évek óta számítunk is, nagyon jó teljesítményt mutatnak, a tanulók visszajelzései, az eredmények is azt bizonyítják, hogy jó munkát végeznek”.

Forrás: Pannon RTV, 2021. május 20.